Entri beberapa minit sebelum berbuka =P

Maaf, sudah seminggu belog berstatus "No Update".

Tuan tanah tak larat. Eyh bukan, tuan tanah takdak mood nak update belog, sebab wireless mouse dia hilang. *Emosi sungguh* Tak best sungguh nak guna touchpad buat edit gambar, apatah lagi nak main game. Kebarangkalian besar, wireless mouse tu dah kena buang dalam tong sampah oleh Adam Haris. Because I saw him playing with it, probably trying to figure out where does the blinking light comes from AND that time, he was so close to the waste basket. So yeah, mungkin lepas dah bosan godek mouse tu, dia masukkan jer dalam bakul sampah tuh. I've been looking for it for the past few days but to no avail. Haishhh...

But tuan tanah memang tak larat pun lately nih. Doktor kata, baby is nicely in his position and mungkin bersalin lebih awal dari Adam (week 39). Kira dah "on your mark, but yet to get set go!" Ok now week 37, saya harap minggu depan saya akan meletuplah. =P And not to make my back pain worse (sebab kes jatuh hari tu kan), she gave me one week MC untuk duduk diam-diam di rumah.

Oklah, nanti tuan tanah cari ilham nak update belog ok. Sekarang mahu pergi melangut di meja makan, tunggu waktu berbuka. :) Selamat berbuka!


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs