Saman Trafik

Saya bilang sama suami saya ini,

Shila: Road tax boleh buat 6 bulan ja, pasai saman kereta Persona melambak gila. Nasiblah JPJ tu mau bagi buat jugak.

Kown: *muka terkejut* Hah?? Banyak mana saman Persona???

Shila: RM490

Kown: *tarik nafas lega* Owhhhh, ingat banyak mana sangat tadi.

Shila: *muka tak puas hati*

RM490 dia kata tak banyak mana??? Banyak lah tuuuuuuuuuuuuuu. We are not supposed to kena saman in the first place pun sepatutnya. Most of it, "traffic obstruction". *Suke sangat dia parking merata-rata* Satu saja kesalahan speeding. Hmmppphhhhhhhhhh

*Membazir*

*Tarik rambut*

Apa pape pun,

GARAGE SALE will be back tomorrow, 8.00AM 2nd November 2010.

More baju zaman kurus to let go. Mak nak kumpul duit beli baju baru seluar baru. I'm size 18 now. Fat, I know. Serba serbi tak boleh butang. T_T *nyampah!*

*Ini bukan tabung bantuan bayar saman suami. Sendiri park merata jalan, sendiri bayar* kuikuikuikui


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs