Pls, need quick review on iPad

iPad with wi-fi adalah memadai or 3G will do a lot more better? 

Actuaaly I'm thinking of getting iPod Touch, tapi tengok price dekat RM900 jugak, so baik beli iPad. And this is not for me but for Jeneral Adam yang suka menyebok dekat laptop semua orang sebab dia nak layan YouTube. Haku kecik-kecik dulu Youtube pun tatau apa menda nya tuh tawu?? Tak cukup laptop Mama, Ayah, Tok Wan and Pak Ngah, iPhone mak dia pun dia nak belasah buat harta sendiri. 

So now, we made a deal. Hasil pendapatan jualan garage sale AH Brothers (both online and offline), we decided to belikan iPad. Ok lah tu, jual baju, beli iPad. Mama dia jual baju, beli handbag. Muahahahhhaa. Mama chip in lah sikit, tapi budget cukup setakat iPad with wifi. Kalau nak yang with 3G, kena mintak check kat CEO Star Imperial pulak. :P

So, I need your favor. Your personal review on iPad. Yang setakat Adam nak layan flashcards, kids songs, cartoon shows and Maktok nak layan FB. 

Lepas guna iPad Danish hari tu, sekarang habis semua laptop dia nak tap, ala-ala guna iPad. Adoyaiii. Pastu marah dah touch screen laptop tapi tak jadi apa-apa. =_+


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs