Dapat barang baik dari Amerika!

Barang free merangkap hadiah-jalan-jalan tu di kira barang baik lah kan? Terima kasih lah Shown penat-penat beratkan luggage dengan barang-barang kami. :P Dan *ehem* sanggup menapak ber-kilometer belikan handbag Coach tu kan *ehem* 

Kami di sini hanya mampu berdoa agar ditemukan jodoh seperti yang dihajatkan di hati *angkat tangan, baca doa sekarang*


Jadi Uncle Shamsul, Aiman ucapkan terima kasih dengan wajah paling hensem di pagi hari. 

And gaya combo Rolling Stones shirt and shit-my-kids-ruined from Adam Haris. *Mak bertukar menjadi raksaksa hijau!* Grrrrr!! Mak hang memang dah memang tak berapa nak lawa semenjak dua menjak nih, mengharap kompek poder menghias muka, paihtu dok pi main bagi rosak pasaipaaaaaaaaaaaaa?? 


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs