Kids Party Location

Terasa seperti nak buat jugak birthday party untuk Adam on this coming April. :P

Akan tetapi, 

Tiada ilham untuk lokasi yang sesuai sebab tidak mahu buat di rumah or else I have to invite terlalu ramai orang for which only 5% of them are kids. *pengalaman sebenar masa 1st birthday Adam* tehehehehehe.

So now, berasa nak buat yang simple and invite kanak-kanak sebaya Adam so they can play and enjoy the day together. Max pun dalam 10 kids. :P Ramai sangat pun sat lagi budak-budak susah nak ice breaking, hihihi. Kira macam mini party je lah begitu. 

Nak outdoor. Boleh budak-budak main buggy, cozy coupe and tricycle and maybe boleh set up mini inflatable bouncer ke apa camtuh. Tapi kat manaaaaaaa?? =____= 

Jadi, kalau ampa ada suggestion lokasi best, mai lah share ngan kami. Tak perlu yang extravagant, cukup boleh cater small group of kids. :)

P/S: Nak buat kat Club House pun, kelab haus kami tahun depan baru siappp :P

P/S: Tema tahun ini: Vehicles Party! 


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs