Kelab Isteri Taat?

First and for most, baca sini dahulu.

*slap forehead*

"Melayan suami seperti pelacur kelas pertama" ?? Pornstar is it? How am I suppose to know job scope dan job description pornstar Dokter weh? What is the KPI weh? Layan video porn kah? Terus laki mak murka, terus jadi derhaka, terus tak boleh sign up Kelab Isteri Taat. Hahahaha. Seriously, tidak adakah struktur ayat lain yang lebih baik? Itu standard I duduk KL ada internet connection bagai, kalau para isteri di ceruk dunia mana, bagaimana mereka nak menuntut ilmu jadi pornstar so boleh layan suami terbaik gitu? *akai ada ka?* Worst still, men-sama-standard-kan isteri dengan pelacur kelas pertama. Duhhh! *smack your head*

"....supaya golongan isteri dapat memberi PERKHIDMATAN terbaik kepada suami masing-masing" Check your word dululah Dokter. Perkhidmatan? Come on. Dah serupa kaunter pandu lalu fastfood rupanya tahu? LAYANAN kot lah akan berbunyi lebih baik. Perkhidmatan tu memang sah ler macam pornstar. Kalau perkhidmatan, kena bayar tau? Lagi macam taraf pornstar? Ingat Ringgit Malaysia Seploh ker sekali service? Eyh, macam I tau lah berapa harga depa kan, hahaha. Excuse me on that :P

Isteri taat is no pornstar tau?

Above all, sama ada Dokter ni yang suka hati buat ayat or wartawan yang ekzejeret wordings lebih-lebih.

Sekian.

Pergilah kamu semua para isteri taat menuntut ilmu jadi pornstar, kata Dokter. Hahahhaha. Jangan tanya haku mana nak cari ilmu tuh. T___T *I is innocent*


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs