Cincin gila kentang!


Dikatakan telah tiba di Malaysia, sebentuk cincin bernilai RM24 juta! Like seriously?? Ringgit Malaysia tuh, bukan jutaan rupiah derrr. Tapi yer lah, kata Jacob & Co punya, bukannya cap Jakown & Co, kuikuikui. :P

I got this from an email sent by my colleague. Jadi marilah kita rileks kan minda sambil cuci mata tengok cincin lip-lap-lip-lap di petang hari. 

Tibe-tiba terfikir, kalau lah, mana lah tau, kot-kot terjadi, cincin RM24.4 juta ni jatuh dalam toilet bowl yang dah ter-flush, pitam tak agak-agak owner dia? 
-_______-" 

Aih, so much to do with RM24 mil, yet benda secebis ini jugak yang nak dibeli. Apa nak buat, duit dia banyak, duit haku tak banyak macam dia punya banyak (jangan cakap sikit, negative word tuh), jadi hadaplah pakai cincin perkahwinan yang beli kat Habib cuma. :P Hehe...





0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs