Almond Biscotti - RM19 each :)

Iklan semasa :P Scroll down for more updates :)



Selepas beberapa bulan rumah my mom dah jadi pusat penjualan Almond Biscotti, hari ni, finally I've decided to join the bandwagon (mom, aunties and cousin, hehe) and start selling Almond Biscotti on my blog. You guys should see the picture masa raya hari tu, nak jalan pun takde tempat, satu rumah bersusun kotak-kotak order Almond Biscotti :P

Harga: RM19 (Without postage fee. To be advised on quantity ordered)

Almond Biscotti, boleh makan saja-saja dekat rumah sambil tengok tv (mind you, very addictive!), boleh buat party or wedding favors too (re-pack balik lah kan) hehehe...Rich of almond nuts and rasa milky-milky, not too sweet, kalau tanya I ada rasa macam Farley Rusks jugak kot. Hehehe, which I love it very much. 

Tak percaya? Boleh order rasa lepas tu I bet, you guys akan datang and order lagi. Sebab dia crunchy, satu hari kalau tak control, boleh habis satu balang :P Kalau Mama budak suka, anak-anak lagi lah suka :)

Distributors adalah dialu-alukan. Kalau order above 10, boleh diskaun lagi sikit. Tehehehe...Nak self collect pun boleh, nak pos pun boleh :)

Anything, boleh email to shilashower@gmail.com

Sekian terima kasih ;)


Distributor tetap kami, hehehehe...


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs