Letter Blocks

Ehehehe, product baru keluaran Syarikat ShilaShower. ^_____^ 

Sesuai untuk birthday, baby shower, akikah, wedding or buat deco dekat bilik anak-anak :) Eyh, tiba-tiba while writing this I dapat ilham pulak, nak buat letter blocks from A to Z dekat Aiman, baru bright cerah meriah dia nak belajar ABC. Aiman tu kalau benda dull dia pun tak teringin nak tengok :P

Price belum ada specific, but this one yang Lin ordered, harga RM12 each block. Styrofoam square ni beli dekat bakery supplies, tu mahal kot. Dah try cari dekat kedai barang kahwin, tapi tak ada square shape in this size :P 

Nak order? Macam biasa direct your email to shilashower@gmail.com but for time being, self pick up dulu ye. ;)






0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs