I'm joining Weight Loss Challenge!



Muahahahah!

Seriously. No kidding.

Hidup kena ada challenge. So I'm up for it. Wahhhh gitu. Alang-alang nak kurus sakan, biar sampai masuk contest. :P Suami saya agak muskil dengan keputusan isteri dia ini, tapi tidak mengapa. I'll prove it to semua nanti. Bukan motif nak menang, tapi motif nak bagi serious bersungguh untuk kurus. Kira macam ada target nak kejar by end of the month lah. Kalau tak macam aimless sikit nak ke mana. 

Tak pernah terfikir pun ShilaShower boleh register untuk join contest seperti ini. Contest kurus-kurus kamu tahu? Tapi tak kisahlah, after all memang I dalam misi 30-days-weight-loss challenge, tapi dulu sorang-sorang saje. Tidak lagi sekarang.

What makes me decided to join this contest? Entahlah, sebab memang tak pernah terlintas pun sebelum ini tapi yang ini nampak betul-betul best. Maybe because I'm in the mood to lose weight la kot kan. Found it on Facebook, dekat blog reader I punya page. Hehehehe. Biasalah FB kan, apa yang tak ada dalam tu, silap-silap jual orang pun ada.

Tadi I mentioned this dekat Twitter, wahhhhh berdesup semua pakat nak join. Well well well. Tak payahlah, buat tambah competitors I jer nanti! Hakhakhakhak!! Ok kidding.

Boleh jer join, tapi baca details bawah dulu then only you decide. Better still, contact Cik Puan Nadiah ni, mintak dia explain betul-betul, then barulah decide nak join ker tidak. :)

Contest bukan free, ada bayaran yang dikenakan tapi itu termasuk pakej kesihatan, konsultasi pengurusan berat badan, pelan pemakanan harian dan analisa kesihatan percuma. 

Ok mata dah terbeliak dekat sini. Sabar. You don't go home empty handed bila dah bayar duit nanti. Berapa ringgit? Hehehe...I takmo explain details kat sini sebab adalah lebih afdal kamu orang email/sms/telefon Nadiah or Juan sendiri. Let them explain first, what and why. Okies?

Tempoh program ni sebulan. Mengikut apa yang I tanya, let say first round tak menang, then masuk la lagi sampai menang, kalau nak lah. Hehehehe. Yes, kena bayar lagilah, tapi like I mentioned above, let them explain dulu apa yang you dapat dalam bayaran itu hehehe...

So the best part here, is prizes lah. Prize tak cool, mana mungkin gwe nak register masuk weh. Cash okels?

1st prize - RM1000 !!!
2nd prize - RM500
3rd prize - RM300

Ini yang dinamakan program transform lemak kapoooofff!! jadi duit. Kalau menanglah. Kalau menang first round first place perghhhh itu memang berbaloi. Kurus pun kurus, duit pun dapat.

Wahahahaha. Berangan tak pernah rendah, nak tinggi sokmo... :P

Sudah teruja?

Sekarang kamu orang boleh pakat-pakai email/sms/call or PM dekat FB mereka di bawah:

Nadiah 0123141422
Juan 0122551037
FB- http://www.facebook.com/nurulnadiahmad
Email - nurulnadiahahmad@gmail.com

Sekian.


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs