Pertandingan Bowling Peringkat...

Peringkat Kepong jer, hahahha....I is pemain amatur jer, small time player. Spesis balingan ikut nasib, hari ada energy strike and spare lah dia, hari lesu ke longkang lah dia, kihkihkih. I was a bit reluctant mula-mula tu nak join sebab yer lah, kalau nak masuk tournament mesti yang bagi nama semua tera-tera? I is malu lah begituuu.

But my mom said, "masuk jer lah, berkawan sikit dengan orang keliling" ahahaha. I thought I have so many friends already? Ok ok. Ini pusat kejiranan, so baiklah, I joinlah bowling tournament nih. My husband dia no hal saja, sebab takpalah dia reti main :P 

Tapi itulah, orang kata rezeki ni kita tak nampak. Benda baik selalu datang tak terduga. Surprisingly, my team managed to be the 2nd runner up and won ourselves cash prize! Ok, tak banyak, RM500 divide by four. But who cares the amount? It was the excitement semalam! After all, menang duit pukui 12 malam, kau adooo?? :P

Not to mention that sebelum tu I dah melompat bintang kat rumah sebab I can fit my Dorothy Perkins size 12 jeans AND boleh sarung my engagement ring back again! Engagement ring ni yang paling marvelous sekali, sebab memang since pregnant Adam dah tak pernah pakai lagi, hihihi... :) Seriously, for what I am today, I memang happy sangat that I decided to start on Herbalife 3 ker 4 weeks ago. That was just a blink period, tiba-tiba jer dah sebulan guna hehehehe...

Tengah hari ni ada fiesta untuk closing contest weight loss challenge tu and untuk registration baru. I don't care lah tak menang pun, but personally I dah berjaya muat baju-baju lama. Maybe nak registerkan Mat Kown pulak, bagi dia semangat lagi nak kurus. :P  


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs