Weight Loss Challenge - The Results!

Bahahahahhahahaha!!

SERIOUSLY I didn't expect that. SUNGGUH. Because the first thing I told my coach when I registered for this was "My target nak turun sampai 65kg, dapat tu pun dah seribu rahmat" Mainly because my body weight had been stuck at 73 since year ago, with very little progress even dah diet sakan bagaikan. 

However, being a very DISCIPLINE anak murid with a very high determination to lose weight, I finally made it here. Now it worth every thing including my decision to START. Things would have been very different now kalau I tak bersungguh dari mula hehehhe....

Sekarang sudah menang, hati sudah banyak gembira lah. Berat sudah jadi 68, badan pun dah in shape (tho banyak lagi kerja penyelenggaraan kena buat dekat perut bahahaha!) dan yang penting duit pun dapat! Balik modal u'ollssss...

Tunggu next round, I dah ada anak murid nak coach dalam tangan nih. This time I nak suruh anak murid I ni target untuk MENANG! Biar jadi biggest loser terus wakakakak! Loser turun berat lah deyyyy...

To those yang dah dapat HL starter pack semua, yang I dah measure2 bagai semua, selamat memulakan perjalanan :) Sila bertabah untuk 4 minggu. Tak lama, pejam celik sekejap dah sampai. Kalau sungguh hati, at least 3 kg mesti boleh hilanglah. At least turun dari tak jadi apa okels? ;)

Or kalau ada lagi yang berjiwa besar, nak tambah cabaran dalam misi nak kurus *macam I hari tu hewhewhew*, meh register masuk Weight Loss Challenge round 4! Bagusnya masuk contest ni sebab dapat FREE body analysis, consultation and coaching dalam nak mencapai impian kurus tu :) Takdaklah terkontang-konting seorang diri kan. And trust me, even tak menang pun, at least you tetap akan turun berat =)

Kalau ada yang bertanya, "lepas dah menang ni, masih nak minum HL kerrr??" Of course YES okies. I won't stop here, orang Kedah kata rugi mampuihhhhh. In fact, I dah stretch kan target I to 60kg! Confident abes wohhhh. Sekarang target lebih up sikit, target nak sarung balik baju kahwin! 

Haip!! Haipp!! Jangan gelak. Nothing is impossible here. You know why? Sebab hanya kita yang tahu diri kita sendiri. Toksah dok dengaq orang nak gelak-gelak perli-perli bagai, sebab I ada jer orang dok gelak-gelakkan nak kurus, tapi ado aku kisah? Sebab esok kalau I sakit, ada orang ni nak kesian, nak fikir kan Haris Bersaudara bagai? Takdak. 

To those yang berminat and SERIOUS nak kurus-kurus sama ShilaShower (and Mat Kown sooonnnn), boleh email to shilashower@gmail.com or SMS or wassap wassap dekat 0196097695 =) 

P/S: La kerja dok punggah almari cari baju lama sajaaaa. Baju seluaq size 14 tak pandang dahhhhhh. Nak tengok yang tulis 12 and M/L ajer gitewwwww hihihihi ^____^


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs