Congratulations to winners and all participants Weight Loss Challenge round 4 :)

*Drum roll with cymbal crash*

Clap! Clap! Clap! *cepat tepuk tangan semua* ^_____^

Weight Loss Challenge round 4 dah selesai and round 5 dah open for registration.

Feedback yang diperolehi amat memberangsangkan. Participants have at least loss 3kg jugak walaupun tak menang cash. But they definitely managed to shed few kilos away. Not only that, masing-masing cakap gaya pemakanan sekarang pun makin baik, makin sihat, makin health conscious begitu, hehehe...Makan pun dah boleh control, tak lagi makan mengarut sampai terbabas ke laut dalam. 

Ada yang dulu langsung tak biasa minum air, breakfast kira nak nasi lemak and teh ais, sekarang dah berubah kepada pemakanan yang lebih baik. Even if they don't shake for breakfast pun, masing-masing dah boleh kawal and be selective untuk makan. 

Depa ni rajin tau. Ada yang tambah activity naik tangga turun tangga, main badminton, jogging, join marathon *Nano!*, and rajin minum air berliter-liter setiap hari. Bravo! Pekerjaan nak kontrol otak dan keinginan diri untuk makan dan amalkan gaya hidup sihat bukan kerja mudah tau. So tahniah again!

Last but not least, congrats to readers belog Shilashower yang berdua ni yang menang dalam weight loss challenge hari itu! Terharu bila dia orang cakap Diari Diet ShilaShower sungguh memberi inspirasi. *sobssss lap ayaq mata sat* Memang terharu lah weh! Sebab Kak Siti ni dia turun 10KG in one month okeh??? AMAZING!! And owh yes, she drinks 6L water per day. Lagi seorang reader, Dayah menang consolation prize. Ada jugak orang dapat manfaat from this blog, hihihi....



Nanti I cuba update lagi my Diari Diet itu, tapi now I is very the busy. So please bear with my crazy schedule untuk seketika. Nak jugak update progress Mat Kown yang dah turun 8kg in 8 weeks ini. He started off with 99.9kg (saja berat tu takmau hit 100 pasai nak bagi warning kot) and now steadily dekat 91.5kg. Still far from ideal weight, tapi alhamdulillah sangat dah banyak improve than before.  


Anyway, kalau tak cukup lagi inspirasi, nah gambar tuan belog feeling pakai baju fesyen in size S. *Dan dan tu nak tukaq penampilan, kehkehkeh!*


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs