Baju raya comel from Whimsigirl Design

Cuteness overload!


Saja-saja tadi browse website Whimsigirl Design nak cuci mata. Sekali kan, oh maiiiii, terus macam nak kena sawan! Haha. Serious. Baju kurung toddler yang terutamanya, SANGAT SANGAT COMEL! If only I have a daughter kan. Tapi mungkin sebab tu belum ada, nanti kena sawan tak tentu hala kihkihkih.



Baju Melayu Haris Bersaudara memang since forever tempah from Whimsigirl. Sebab dia jahit kemas, budak-budak pakai pun nampak terletak elok. Senang cerita puas hati. :)



Tahun ni punya, I pun tak sure kain baju Melayu budak-budak tu warna apa, tak boleh nak imagine. Sebab my cousin yang tolong beli kain and hantar dekat Whimsigirl. Sebabnya lagi, that time kita kena grounded dengan Aiman Haris dekat Pantai Hospital, jadi tak sempatlah nak gi beli kain. 

Nanti baju Haris Bersaudara dah siap, baru kami Mama Ayah ni pi cari baju raya nak matching-matching gitu. For now, I pun menunggu ala-ala sepraissss nak tengok baju Melayu depa nanti. ^____^

To those yang ada toddler tapi belum beli baju Melayu or baju Kurung, sekarang sila pergi tengok dekat Whimsigirl Design website. Sangat comel ok. Simple classic look like that.

*LIKE!*LIKE!*LIKE!*

--> Ini bukan promo bukan iklan. Ini cerita bila kita puas hati dengan sesuatu benda yang kita beli. ;)













0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs