EPHYRA in the house!

"Unleash Your True Beauty" kata taglinenya. Yours truly will wait untuk 3 bulan nak tengok hasil. 


By the way, I dah consume Ephyra ni dekat sebulan. Tapi ada hari yang skip-skip masa bulan puasa hari tu, sebab takdan minum. Ini collagen drink, maka haruslah nak mencuba. Di kala dah masuk zone mak-mak, umur pun next year dah 3 series, dia mula nak beauty conscious sket hahaha. Sebab zaman mudah remaja apa nak kisah, kata au naturel kulit fresh kehkehkehkeh.

So I give a try on Ephyra. Ini collagen drinks. Rasa macam air limau campur asam boi. It doesn't give any weird taste, ok je nak minum hari-hari. Dulu-dulu, saspen jugak bila orang sebut collagen, rasa macam tak lalu je nak minum. Kena pulak spesis collagen placenta biri-biri -_____-" 



Macam yang kita tahu, collagen ni sangkut pautnya mestilah kulit. Abes tu, duit takde nak cucuk botox nak operate muka, kita pakai collagen je lah, paling economical. :P So mestilah nak tengok effect pada kulit, and kesan-kesan lain adalah bonus untuk diri sendiri.

Perkara pertama I noticed bila minum Ephyra, ialah rasa lebih energetic. Sungguh! tak bohong. Tak percaya? I buat 30 diaper cakes masa bulan puasa and 90% of it semua buat waktu malam. Siang kerja, petang balik masak-masak (tu slot Ketuk Ketuk Periuk Belanga tu hehe), then buat kerja rumah tangga sikit, tidurkan Aiman, then bangun buat diaper cakes pulak. Agaknya, kesan pengambilan Ephyra terus jadi supermak. :P It does contributes to my bekalan tenaga.

Then hair fall pun ada improvement. Ini memang concern nombor dua saya lah lepas skin. Rambut gugur tu tetap ada, tapi at least now bila pergi saloon takde dah amoi tu paksa kita suruh buat hair treatment pasai rambut gugur teruk. Hampeh je tau. Tapi ni yet to observe lagi, sebulan baru consume kan. ;) 

Ketiga, yang ni testimonial suami. Habis tu, badan isteri, mesti lah suami yang notify beza tak beza kan. Tak boleh la share details hahahah, tapi bahagian yang dulu ada STRETCHMARKS tambah pulak balance-balance kesan dah kurus hahahaha, sekarang sudah smooth dan soft gitu. Jadi para suami, cuba la belanja para isteri EPHYRA barang sekotak dua, bagi hilang skit stretchmark tu, bagi cekang kot mana patut. Tak payah susah-susah nak spend 30 ribu pergi Singapore cucuk sana sini. Eyh. 

Tapi fikir-fikir, maybe sebab Ephyra ni memang bagi tenaga, so kita pun jadi banyak bergerak buat kerja, so lagi senang lose weight kot? Kalau badan takdak energy, lemau ja, mesti kita pun malas-malas. Dok kira nak tidur memanjang yer tak? 

Kulit muka takda beza banyak. Tapi lines bawah mata memang berkurang. Muka I jenis yang takda masalah jerawat, cuma standard uneven skin tone. :P So tengok lagi 2-3 bulan harap makin radiant lah adanya hehehe. Atau harap dapat maintain janganlah wujud kedutan kat muka sebelum waktu. Maklumlah, banyak sangat bertempik dekat Aiman kan, susah lah nak stay mudah remaja hehe.


Entry akan bersambung. Nak cerita apa bahan dia, cara bancuh dia, tapi tetibe ada kerja pulok.

Promo Price RM198 (Normal Price RM228) 
FREE POSTAGE (nationwide!)

Email: shilashower@gmail.com

Boleh self pick up dekat Kepong, Bangsar, Wangsa Maju and kawasan sekitar yang tiga ni lah. ;)

Semalam jumpa Director Oceanlife, she told me price promo ni soon akan tamat. Jadi silalah beli cepat-cepat at discount. Lelaki perempuan boleh minum. So does breastfeeding mom, boleh consume. Tak ada bahan terlarang. Pregnant mom not advisable. 

Ini bukan ubat kurus. Ini collagen drink. 
First time pakai dress PopLook. Penuh yakin tibai kaler kombo macam ni haha.


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs