Perasaan bersama Volkswagen Polo Sedan 1.6

Advertorial. Scroll down for latest updates.

Terbaik!


Of courselah terbaikk memandang tuan punya belog selama ni dok drive kereta ikan buatan Malaysia kan. Dapat bawak ronda kereta Volkswagen Polo 1.6 Sedan ni, terus diri jadi teruja! Ini bukan sekadar test drive 10 minit lepas tu pulang balik (sambil salesman duduk tepi, tak dapat nak cuba rempit langsung), ini dapat bawak balik rumah bawaklah kau ke mana jua janji lagi 3 hari pulang balik. Haha.

Komen-komennya?

Harga! Definitely an affordable car considering kereta ni pakai badge Volkswagen kan. RM99,888, consider a good start untuk kereta jenama Volkswagen and it's sedan. Sebab tak semua orang sesuai nak guna pocket size car macam Polo biasa tu kan. Ini sedan, dijamin dapat mengangkut keluarga kecil anda dengan selesa. :)

Boot belakang also quite big. Dah masukkan one golf set, one Peg Preggo Pliko stroller and one light weight Sweet Cherry stroller, muat yo!


Interior dalam tu I would say simple tapi ada style (the bits of chrome dekat aircond tu). With all the amenities covered and enough storage compartments untuk letak barang and air and such. And owh owh! yang paling penting untuk keluarga kami yang serba tinggi ni, headroom adequacy. Hahah. Kalau polo hatchback tu, memang kepala langgar bumbung lah, but not with Polo Sedan ;)

Fuel consumption? Terbaik! Fuel tank on first day, then pusing satu KL, Shah Alam, Ampang and whatnot, upon returning the car, meter didn't even hit half the tank pun. Cool weh! SANGAT JIMAT!

The exterior, ok this part I have to admit that it looks quite basic. But for someone who loves to drive anything under Volkswagen label but probably the other choices available price macam skyrocketing, Polo Sedan is definitely a good start. And it comes in a better version when comparing the size to Polo hatchback.



Tak cukup lagi, ok tengok details bawah which diharap dapat membantu dalam membuat keputusan untuk memilih Volkswagen Polo Sedan :P


Engine & Gearbox
• 1.6l 105PS petrol injection 16-valve MPI engine
• 6-speed automatic transmission with Tiptronic

Interior
• Adjustable steering wheel (tilt and telescopic)
• All 4 power windows (with one-touch up and down on all windows)
• Central locking system
• Centre console including 2 cup holders
• Electrically adjustable outside rear view mirrors
• Front centre console including 12V outlet
• Fuel-lid with push style opening
• Genuine leather- wrapped steering wheel, gearshift knob, handbrake lever and gearshift boot
• Height-adjustable driver & passenger seat
• Interior chrome package (chrome surrounds for light switch, AC vents, steering wheel accent, handbrake lever knob and gearshift)
• Instrument cluster with tachometer, speedometer, trip odometer and digital clock
• 'Metric' fabric seat upholstery
• Multi-function display
• Power door locks ( includes safe-LED)
• Power steering
• Radio with CD-MP3/WMA player and 4 speakers including roof antenna
• Rear defogger
• Rear doors with storage compartments
• Remote control for central locking, with 2 foldable keys
• Remote opening and closing of windows with key remote
• Remote opening of boot lid with key remote
• Storage compartment in front doors including cupholders for 1.5 litre bottle
• Storage pockets on front seat backs
• Sun visors on both sides, ticket holder on driver’s side and vanity mirror on front passenger's side
• Trunk illumination
• White instrument backlights

Exterior
• 15" alloy wheels 6J x 15
• Body-coloured bumpers
• Body-coloured exterior door handles and mirrors
• Chrome finish on front air dam, trunk and fog light surrounds
• Heat absorbing glass
• Height-adjustable halogen headlights

Safety equipment
• 3-point safety belts for rear occupants
• Driver and front passenger airbag with side airbags, front
• Anti-lock braking system ABS
• Anti-theft system with interior surveillance and back-up alarm
• Electronic anti-theft immobiliser
• Electronic brake pressure distribution EBD
• Fog lights, front and rear
• Height-adjustable 3-point front seat belt
• Height-adjustable headrests, front and rear
• High mounted third brake light
• Pinch-guard safety for all 4 power windows

I have made a random survey, asking people who has been driving Volkswagen car, none of them gives an adverse comment of this brand. Even one of them said, "kena pakai dulu baru tahu, takkan pernah menyesal" :) I guess so. Especially part minyak yang unbelievably menjimatkan! Sangat!

Dan yang paling penting lagi, 5 YEAR UNLIMITED MILEAGE WARRANTY. See? It gives you all the peace of mind when driving the Polo Sedan.


2 comments:








Amanina Mads

said...

Memang best giler. X cuba x taw. Saya dh guna Polo Sedan setahun. Performance of coz 'A' plus plus. Speed nya berdesub lari pun x goncang.





Azlaini

said...

Saya baru saja beli sebuah kereta sedan ini.....mula-mulanya saya was thorn between nak beli polo sedan ke atau Jetta...tapi, after much consideration... saya beli polo sedan sebab enjinnya simple dan tak ada banyak electronics yang membimbangkan. Saya pernah dengar banyak kesah menyeramkan tentang kereta bereletronik ni, rosak satu fius... the whole car stalls. Polo sedan ini tak ada masalah macam itu dan dari berpuluh review yang saya baca, itulah testimoni nya. Setelah menggunakan kereta ini selama hampir sebulan, saya tidak ada any complaints...road handling is superb, body is very stable dan safety is top notch... Minyaknya jimat dan best of all, kesemuanya.. baik dari segi body, interior, enjin dan kelengkapan berfungsi sepertimana sepatutnya walaupun ianya simple (tak macam kereta jepun yang banyak sangat gadget sampai tak tahu apa untuk apa)Walaupun ianya nampak simple dan asas saja. "Less is more"... Itu sahaja yang dapat saya katakan tentang kereta ini. Anak-anak saya bila naik saja kereta ini, pastinya tertidur.... Begitu juga isteri saya. The cradle effect of the interior is superb and very comfortable. This is the best second car yang saya owned since my VW beetle 1968....hassle free and very reliable.




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs