Cara saya bancuh Ephyra drink

Antara soalan lazim yang ramai suka tanya bila dah beli Ephyra, "macam mana cara nak bancuh?"

Well, I can simply say that "I bancuh dengan air kosong, kacau, minum" but the exact steps yang I buat ialah (baca betul-betul):

[1] Tuang air sejuk/air masak biasa dalam gelas.

[2] Masukkan Ephyra sikit-sikit SAMBIL kacau dengan sudu. See the word SAMBIL. Maksudnya, sambil tuang sambil kacau, so dia tak jadi berketul. Sebab bancuh dengan air masak kan, bubuh milo pun dia berkeladak. JANGAN GUNA air panas, nanti rosak enzim dalam tu.


Kalau suka boleh guna juice, tapi I macam biasalah, suka air sejuk kosong saja. Taste equally good kalau bancuh dengan kordial oren pun.

Best time to drink Ephyra ialah waktu pagi. Sebab badan kita serap nutrisi paling tinggi paling baik waktu pagi. Yerlah, badan fresh lagi baru sudah rehat and tidur kan.

Ok, tu aje lah nak cakap. Hehehe.

Eyh jap! Ini paling penting.

Harga promosi Ephyra RM198 per box ends this Sunday, 16 SEPT 2012. Then after, harga back to normal RM228. Bukan I yang decide haaaa, Oceanlife the Company yang said so. :P

So, kalau nak beli harga promosi, jangan lupa order before 16 SEPT 2012 okies? ;) Boleh email to shilashower@gmail.com TQ :)


1 comments:








farahin aziz

said...

salam..camne cara pengambilan akak ye...
yela, pagi kan minum shake..then time bile amek ephyra? ke boley campur lam shake??
pas2, minum teamix ag, tc..




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs