EPHYRA Halal Cert :)

: : Click to Enlarge : :

Halal certificate for your reference. Disahkan sebagai jenis makanan yang selamat, no dadah whatsoever inside. Boleh consume dengan penuh ketenangan. 

Between, insyaallah hujung bulan ni I akan buka booth Ephyra at soon to be announced location. Hekhekhek. Harap berjalan lancar lah apa yang dikerjakan. Pastu boleh tumpang promo skali business diaper cakes, wahhhh!! Herbalife, nanti jap pikir, pengsan la kalau satu booth nak promo tiga barang kan :P

Bulan Sept and Oct ni memang memuncak tahap busy kita. This week by Friday, I nak kena deliver 30 pieces diapercakes to MPHOnline. TIGA PULUH okeh?? Ada lagi 10 nak siapkan, then nak snap pictures, nak letak product code, nak labelkan, ahhhhhhh all need to be done by Friday. Phewww!

Then, insyaallah nak pindah rumah also :P Finally akan berumah tangga sendiri, because now masih berumah tangga dekat my parents house. FINALLY. But well, our new house, that's just a stone's throw away from Taman Ehsan Kepong. Dah berapa condo kita orang redah, tapi tak berkenan. But not this particular unit, first time view terus said "YES", paid deposit untuk proceed yang seterusnya. You know why? Because of this spectacular view from master bedroom, with a tiny weenie Menara TM can be seen at the very far end. Oh I'm in love! *Yeah, I love TM that much* And I bet every New Year and Merdeka boleh view fireworks live from home! Awesome!


Akhir kata, promosi Ephyra masih ada until the Company cakap price back to normal. Tapi now belum cakap apa lagi hehe. :)

Promo!
1 Box Ephyra ( for one month, one drink a day) RM198 (Normal price RM228. SAVE RM30!)

2 Boxes Ephyra (for one month, two drinks a day) RM390 (Normal price RM456. SAVE RM66!)

FREE Postage Nationwide. SAVE lagiiiiiiii :)

Shila 0196097695
shilashower@gmail.com



0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs