Herbalife Packs

Yuhuuuu. Ha, sekali tajuk Herbalife daaaa. Yer kita masih bergiat aktif yer dengan perniagaan Herbalife wahhh gituu. Jarang update doesn't mean that I dah putus cinta with Herbalife. Nehiii. 

By the way, kita nak share jenis-jenis packs yang Herbalife yang ada, yang di summarize daripada apa yang orang suka order. But again, kalau ada yang nak beli loose as in F1 shake sebotoi ja pun, mai lah, kedai kita takda paksa-paksa "hoi hoi kena amik pack ni, tak amik pack ni nanti kau tak kuwusss" 
-_____-

Bukan tak kurus, bukan tak bagus, cuma hasil mungkin tak sepantas orang yang take full pack. But again, depends on your target lah, kalau setakat nak maintain weight, or lebih concern tummy area, you probably don't need the whole pack pun. Maintain weight, u can take shake untuk breakfast, much much better than tibai Nasik Lemak Teh Ais kan. Tengah hari nanti makan lah nasi if you wish so. Tapi ni untuk orang yang nak maintain. Gain weight, loose weight all different methods lah ye. 

Suka diingatkan jugak, Herbalife ialah makanan. Bukan ubat kurus, so don't expect to lose 10kg by just consuming one bottle of it. Tapi since its food, maka kids, remaja muda belia, orang tua, diabetic patient dan lain-lain boleh minum shake. Takdak masalah :) Hang rasa tepung gandung nak buat cokodok tak berapa cukup, haaa mix-lah pakai F1 and F3 mix, tadak apa aihhhh, sihat berkhasiat lagi. Siyes tak tipu.

I stop replace my meals dah lama. I kan masterchep la ni, kerja dok masak ja, dah masak kenalah makan. Hahaha. Tapi makan moderatelylah, takdak la nak bertambah bagai. Yang penting kita tidak mengamalkan budaya supper. Makan nasik lemak kat mamak, balik tidok. Ha baguihhh dok ada. Shake untuk maintain weight for breakfast tapi jujurnya ada time kita skip also hehehe. Tapi I tak tinggai shake entirely. Yang penting tea mix hari-hari mau minum. Itu sumber tenaga. 

Alhamdulillah, I managed to maintain my weight, so far takdak masalah. Plus minum 1kg tu adalah biasa tapi I tak susah hati. Sebab bukan permanent basis. Yang penting bila timbang I nak tengok body fat level tu bawah 29%. Tapi I tell you ah, 29% pun bukan kategori ideal lagi, ideal dalam 25% rasanya, tapi I'ollz bukan la atlit lumba lari ka ahli sukan ka, haha. Berbanding body fats yang hazabedah dekat 40% masa first started Herbalife, I rasa range 29% dah ok banyak. Helloooo helloooo this body fat aaaa even to drop by 1% it takes a whole lot of efforts. SANGAT. Not that easy ok?

Maka dengan itu, sebarang surat menyurat, email and whatnot, sila ajukan kepada shilashower@gmail.com :) Pakej-pakej kat bawah ni cuma untuk reference which most people preferred lah. ;) And owh, F1 shake ni ada LIMA flavors untuk dipilih: DUTCH CHOCOLATE, FRENCH VANILLA, CAPPUCCINO, TROPICAL FRUITS and STRAWBERRY.


[Pack 1 - One Month Mega Pack]
2 F1 Shakes, 1 F3 Whey Protein, 1 Tea Mix 100g, 1 Aloe Vera Mix
FREE! Shaker, Water Bottle & Postage

[Pack 2 - One Month Super Pack]
2 F1 Shakes, 1 F3 Whey Protein, 1 Tea Mix 100g
FREE! Shaker, Water Bottle & Postage

[Pack 3 - One Month Ultra Pack]
2 F1 Shakes, 1 Tea Mix 100g, 1 Aloe Vera Mix
FREE! Shaker, Water Bottle & Postage

[Pack 4 - One Month Light Pack]
2 F1 Shakes, 1 Tea Mix 50g
FREE! Shaker

 [Pack 5 - Starter Pack A]
1 F1 Shake, 1 F3 Whey Protein, 1 Tea Mix 100g
FREE! Shaker

 [Pack 6 - Starter Pack B]
1 F1 Shake, 1 F3 Whey Protein, 1 Tea Mix 50g
FREE! Shaker

  [Pack 7 - Trial Pack]
1 F1 Shake, 1 Tea Mix 50g
FREE! Shaker

 [Pack 7 - My Healthy Breakfast]
2 F1 Shakes
FREE! Shaker


1 comments:








Wan Sajidah Ahmad Saburi

said...

kalau pregnant? nak amik mcmana ek?




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs