Diaper Cakes - Entry Tertunda

Hehe, kita memang selalu macam ni. Update diapercakes sungguh tak on time. Buat orang tertanya-tanya business on ke off :P Mestilah ON. Belum ada niat nak berhenti, ada lah slow down sikit masa tengah pindah-pindah hari tu, but now business back as usual. 

Nah, di kala tengah hari yang bosan, kot ada yang mengantuk, mari segarkan mata tengok diapercakes warna-warni okels? 

Sekian. :)


For ordering: Shila 0196097695 (shilashower@gmail.com)



























































3 comments:








Chitty Boy and Me

said...

kak, bila nak buat kelas mengajar untuk diaper cakes? nak sangat cuba buat diaper cakes sendiri!!!!!





sabrina.h

said...

bestnye kreatif..try buat ikut tutorial kat youtube,google x menjadi pun..last2 tersadai je :( tak nak buat kelas ke shila? :)





Sheila Salim

said...

Assalamualaikum.. lawa gila diapers! suka tengok!




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs