FOR SALE! Bekas Cenderahati Perkahwinan



Harga offer RM3.50 each (harga asal RM4.70 each). See? See? Discounted already.

Ada 5 designs seperti dalam gambar di atas. 

Muat untuk letak chocolate macam Ferrero Rocher tapi tak muat untuk letak telur. Tapi zaman sekarang, orang dah tak rajin nak kukus/rebus telur pun kan :P Semua nak go fast lane letak chocolates dan hidup aman damai ehehehe.

Alkisahnya bekas-bekas ni semua terlebih beli, sebab ada kesilapan teknikal dalam kiraan jumlah tetamu. So dah terbeli lebih takkan nak reverse balik. So kita resell lah cerita dia okies. :) Konfem baru-brand-new, bukan dikutip dari rumah kenduri  orang lain dan jual balik haha. :P

Deposit required to confirm order, balance boleh COD. 

Urusan pertanyaan boleh diajukan kepada Suraya 012-2393437.


1 comments:








Irene Dahayu

said...

sis nak tanya, seluar anak sis yang kaler2 tu beli mana ek...




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs