Taking order. KIDS PYJAMAS. RM20 each!

RM20 each! (please enlarge the image for better viewing)

ORDER CLOSED! Dah 8 batches I order, dah dekat 160pcs. I sort ni dulu, then kita tengok if boleh buat next round :P

CODE: PYJ MAY 0167
SIZE: 3y, 5y, 6y, 7y


CODE: PYJ MAY 0187
SIZE: 3y, 6y, 7y




CODE: POO 428
SIZE: 2y, 4y, 5y, 6y, 7y


CODE: POO 419
SIZE: 5y, 6y



CODE: POO 420
SIZE: 2y, 3y, 4y, 5y, 6y, 7y




 CODE: POO 415
SIZE: 2y, 3y, 4y, 5y, 6y, 7y


 CODE: POO 236
SIZE: 5y, 6y, 7y


 CODE: POO 453
SIZE: 5y


CODE: POO 352
SIZE: 2y, 6y, 7y




CODE: POO 345
SIZE: 4y, 6y



 CODE: POO 407
SIZE: 2y, 3y, 4y, 5y, 6y


CODE: POO 434
SIZE: 7y



CODE: PJY MAY 203
SIZE: 2y, 3y, 5y, 6y, 7y



CODE: PJY MAY 0195
SIZE: 6y, 7y



 CODE: PJY MAY 209
SIZE: 4y, 6y
CODE: POO 425
SIZE: 4y, 5y, 6y, 7y



CODE: POO 444
SIZE: 3y, 4y, 5y, 6y, 7y



 CODE: POO 427
SIZE: 7y


CODE: POO 415
SIZE: 5y, 7y



 CODE: POO 0196
SIZE: 6y


 CODE: POO 385
SIZE: 4y, 5y, 6y, 7y


 CODE: PJY MAY 226
SIZE: 2y, 3y, 4y, 7y


 CODE: PJY MAY 222
SIZE: 2y


 CODE: PJY MAY 208
SIZE: 2y, 3y, 4y, 6y


CODE: PJY MAY 200
SIZE: 2y, 4y, 5y



CODE: PJY MAY 0199
SIZE: 2y, 3y, 6y, 7y



CODE: PJY MAY 0184
SIZE: 4y, 5y, 6y, 7y



CODE: PJY MAY 0179
SIZE: 7y




Korean brand. Normal cutting.
Code: PYJ May 198 (sila mention which option, ABC dia tu)
Availability:
Design A - size 3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8 years old
Design B - size 3-4, 4-5, 5-6, 6-7 years old
Design C - size 2-3, 3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8 years old
Design D - size 3-4, 4-5, 5-6, 6-7 years old
Design E - size 2-3, 3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8 years old
Design F - size 2-3, 3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8 years old
Design F - size 2-3, 3-4, 4-5, 5-6, 6-7 years old
Design G - size 2-3, 3-4, 5-6, 6-7, 7-8 years old
Design H - size 2-3, 3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8 years old
Design I - size 2-3, 3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8 years old
Design J - size 2-3, 3-4, 4-5, 6-7, 7-8 years old
Design K - size 2-3, 3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8 years old
Design L - size 3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8 years old


Please take note: 
  • Ini rush order, so I tak accept kalau nak reserve.  
  • If PJ yang you nak ada, immediate payment is expected. (Maybank or CIMB only). No COD. 
  • Price EXCLUDE postage, to be advised later. 
  • Harga RM20 each. 
  • Please email to shilashower@gmail.com dengan TITLE: PYJAMAS ORDER.
  • Kita tak meniaga, ini mainly I collect order ramai-ramai so we all can buy at wholesale price. Sebab orang yang jual ni duduk nearby my house. Itu saja. So janganlah buat request macam-macam pulak tau hehehe. 
  • I don't have the exact measurement of those pyjamas tapi I rasa ramai parents pun tau pyjama GAP dan sejenis dengannya, mostly body fit. Which I memang suka sebab kids tido dalam aircond, so takde lah terselak baju, seluar terlipat segala. So you guys can agak2 the size lah kot ikut umur tu.


2 comments:








Nor Zill

said...

Pls inform kalau u buat lg ek..murah la





feifairuz

said...

Bila u nak bukak lagi ni hehehe.. I terlepas ketapi, hri ni bru baca post u yang ni




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs