Nutty Thins Cookies for Raya!


Or for bila-bila nak makan pun boleh sebenarnya, tapi selalu I malas nak amik order kalau sikit-sikit muahahaa. Sebab time lain kita focus Diapercakes and Herbalife sajo, cukuplah tu untuk kapasiti dua tangan dua kaki ni yang ada ni.

Tapi untuk this coming Syawal, yer marilah kita membuka order. Nutty Thins, kepingan almonds semata, top dengan sunflower seeds, pumpkin seeds and black sesame seeds and paling penting, the whole piece di cover dengan caramel.

So get it? 

Almonds + sunflower seeds + pumpkin seeds + black sesame seeds + caramel = NUTTY THINS :) 


NOT Notty Twins! Hahahhaa. Sebab cousin Kown ingat nama Nutty Thins ni came from NOTTY TWINS which dia ingat refer to ADAM and AIMAN hahaha. It's Nutty Thins, sebab dia kepingan almonds gitu.

Sebalang harga RM24. Nak order untuk raya boleh, nak order makan sekarang pun boleh, ikut suka hangpa lah. Yang penting bila email tu bagitau nak amik bila. Self collect dekat Kepong or Bangsar.

Boleh pos satu Malaysia, tapi biasanya kalau nak pos, orang order 2-4 balang terus, sebab macam rugi kalau nak bayar kos Pos Laju RM10 kalau beli sebalang aje. Hehehe...Sebab nak pos, I beli kotak ye untuk muatkan ngam-ngam balang cookies ni. String and wrapper free, interco transaction guna stocks diapercakes punya hehe.


Ramai yang tanya, "tak penat ke buat itu ini?" --- Penat tu penat, tapi dah suka, makanya benda kalau kita suka, laju zasss zasss je boleh handle. Cuba kalau tak suka, dua kali raya pun blom tentu maju jaya, haha. Lagi pun, Nutty Thins ni bisnes anak beranak. Dia orang pakat ramai-ramai juai. Tiap-tiap minggu beribu balang Mama kita distribute dekat makcik pakcik cousins semua (sebab masing-masing ada kawasan jajahan sendiri hahaha), abes takkan Haris Bersaudara nak melangut ja? Kami join laaaa. Kawasan jajahan kami; BLOG and INSTAGRAM haha.

Akhir kata, order untuk raya slots adalah limited and stocks moving fast. So book yours now, only 50% deposit dulu, balance later upon collection or bila I nak pos nanti. 

Sebarang urusan jual beli NUTTY THINS boleh email dekat shilashower@gmail.com :) or boleh message or whatsapp me 0196097695. Ini perniagaan Haris Bersaudara, Mama & Ayah tukang urus aje hahaha. 



3 comments:








MRS. K

said...

sudah beli, sudah masuk perut.. sedap.. siap buat entry lagi heheh
http://alwzbemybaby.blogspot.com/2013/06/nutty-thins-by-shilashower.html





Azney Shamsuddin

said...

wah teruja..teringin jugak..





Shiling Seow

said...

Hi Kak Shila,

Tumpang Tanya, balang cookies nutty thins tu beli di mana?

Regards,
Sally




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs