We've been featured in the magazine!

Terima kasih majalah Ibu & Anak (new mag from Utusan Karya) sebab menyumbat masukkan *hahaha* wajah-wajah kami yang comel sangat ni. Bulat weh kita dulu hihihi, blom jumpa Herbalife kekdahnya :P 

And for most, sebab diapercakes pun dia orang pilih nak masukkan jugak. Hehehe. Tq tq :) After 3 years buat diapercakes, baru recently I said OK to media. Bukan takmo, tapi I kan ada fulltime job, cukuplah marketing dekat Instagram and blog, itu pun kadang-kadang tak cukup nafas. Mass media tu memang seronok kalau dapat exposure, tapi kalau business belum ready sila jangan menyusahkan diri. Tapi now dah 3 tahun, ok dah kot, dah ada brand name kot hehehehe...

So yeah, petang ni kita pi Ikea cari frames. Hahaha kecohkan nak frames segala. Tapi peluang tak datang selalu, so kenalah treasure apa yang ada :)

Thank you for all your support, I love you semua very very strong! 

Adam and Aiman said, "SAYANG BERIBU-RIBU STROBERI!" 





3 comments:








Eliss Mie

said...

wah glemer :) moga biz terus sukses dear :) amin





Love Razila

said...

awesome....congrates, maju setapak lagi!! =)





Mama Haraz

said...

Wow! Congrats! Kami nak beli mag Ibu dan Anak tapi tak sempat, la ni dah sampai NZ hu hu hu sedey!


MamaHaraz
http://ourwonderland.blogspot.co.nz/




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs