Kompilasi Gambar Raya Kami :)

  
Masa ni tahun pertama kahwin. Baru pregnantkan Adam. Morning sickness takdak, tapi memang TAK BOLEH tengok apatah lagi bau makanan melayu. Nak yang western ajo. Makanya, Adam Haris sekarang pun tekak western memanjang hehehe...Kebetulan kot.

Tahun kedua beraya bersama. Tahun pertama pulak beraya ada anak. Muka Adam bukan main excited, sebab semua orang dok layan dia sorang. Agaknya lah hahaha.

Tahun yang tiba-tiba ter-tambah ahli keluarga hahahaa. Gambar raya paling kronik dalam sejarah lah kot. Dengan size badan yang out of the world sangat (90kg masa ni, apakahhhh), and my husband pulak masa ni tengah gila Wolverine (anak dah dua, perangai macam budak okokokoko). Dalam pantang masa ni, baju raya pun last minute Mat Kown belikan itu pun mintak size paling besar wuwuwuwuwuw sadissss. XXL. 

Dah ada improvement balik dalam gambar raya hahaha. Taklah nampak macam kategori rakyat Malaysia yang obese sangat walaupun selepas sebulan berpuasa hehehehe. Tapi gambar pun tak perfect sangat sebab Aiman pakai pacifier. Temporary bagi sebab masa ni dia suka sangat menjerit, kejap-kejap jerit, ikut suka hati dia. Jerit yang high pitch berdesing telinga tu, last-last sumbat pacifier. Tapi dia still suka menjerit even until now -____-" (nasib baik tak efek gigi hahahaha)

Lagi penambah baik kan terhadap gambar raya kami. Klasik sangat. Klasik tahap tangga rumah Pak Chak ni pun dah takdak. Rumah dah roboh sebab nak buat baru hehehe. Tahun 2014 lah kita posing balik dekat tangga baru :P Tapi tengok Adam and Aiman, ku ke kiri kau ke kanan gaya pose dia. Mama Ayah ja pulun lebih T____T

THE BEST gambar raya so far. Dengan sawah padi menghijau dan Mama yang rupa paras kembali normal wakakakakakaka. Ok sebenarnya risau jugak kalau next round pregnant, tiba-tiba gambar raya back to 2010 punya version. OH MY RAYA! lah jawab dia. Hopefully taklah. Tapi tu nantilah, belum ada dalam perancangan. :P Akhir kata, gambar raya 2013 wajib kena cuci and masuk frame lawa-lawa hehehe...


6 comments:








Adriana

said...

Haha, so cute la. Tapi serious, gambar tahun ni kelassss sgt.





Cik Puan Rara

said...

makin tahun makin lawa hakak ni =)





azura samsuddin

said...

mmg nmpk beza tu, dr awal kawen hgga skrg, mcm anak dara bdn dah skrg ni :)





Anisah Abdullah

said...

teruja tengok gambar raya.. berbeza sangat..





missCHOKODOX

said...

yg sawah menghijau di belakang tu paling mahai..mas reporter ibu & anak :)





Sheila Salim

said...

Assalamualaikum kak. alhamdullilah. bahagia tengok ur family pic. yang gambar gaya ala Wolverine tu buat sheila tergelak lebih. hihi.




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs