Nana & Brian Baby Shower

Alhamdulillah, I am blessed to have been given the opportunity to be part of Nana's baby shower team. Ok, bukan lah I contributed banyak tenaga ke apa, diapercakes jer pun, but still, the whole thing marked a huge milestone for Shilashower Diapercakes hehehe :)






Masa Faida whatsapp me nak request diapercakes theme safari, tapi warna nak black and white sahaja, I was like, "ermmmmmmmmmmm boleh ke buat niiiiiiiiiiiii??". Sebab all this while my trademark memang diapercakes warna warni tu lah. Tiba-tiba nak kena buat black and white je ni T____T. But I said ok, boleh cuba sebab still ada masa. Ok lah, two weeks notice, sempat nak cari ilham apa semuakan.

She wanted the classic version of diapercake, so takla fikir banyak barang sangat, but still nak brainstorm on how to make a three tiers diapercake in black and white, properly constructed punya, macam pening jugak. But tadaaaaaa! Usaha tangga kejayaan. Jadi jugak akhirnya :P

And this is Nana at 36 weeks pregnant. Diameter perut 32 inci SAHAJA. Can you imagine that? Aku tak pregnant pun, kalau terbabas makan perut boleh cecah 32" or probably more hahahaa. Never met her in person, selalu comment dekat Instagram saja, but bila dah jumpa orangnya sangat peramah. 



Ala, kita jumpa artis ni kadang-kadang boleh tengok. Ada yang jenis control, ada yang kaver-kaver diva, ada yang joyah abes, macam-macam la kan? Nana ni kategori memang friendly and bubbly. Kown cakap, "oooo sengal2 jugak Nana ni, bagus tak control control macam artis lain yang dah pernah jumpa." Hahaha, suka hati jer kan suami ku ini. T____T

Ok tu jer lah nak cakap hahaha. Event start pukul 3, tapi masa hantar diapercakes semua, masa tu baru pukul 12pm. So in between tu untuk membuang masa, kita orang pergi lepak Pavillion. Wahhhh, kemain sakan Christmas deco dah start. Baru mid November kot??? Elok tengah makan dekat Ben's, Aiman cakap, "Mummy, Adik berak"

@____@



Aiman ni kannnnn. Dah la sabun, towel, pampers apa semua tak bawak, camna nak basuh ni. Dah la baju dah start comot, herghhhh. Last-last masuk Parkson beli baju, diaperpants, sabun apa semua. Potong betul Aiman ni tau. Tapi kesian Aiman, I rasa dia confuse la sebab Mama dia kejap bagi pakai diaper, kejap tak pakai hahahaha. Kalau dia tak pakai ok je dia pegi toilet, cuma kalau pegi jalan, kadang-kadang tu I malas nak cari toilet time-time tengah syok shopping muahahahaha. So I pakaikan diaper. :P Confuse dah budak tu, hhehhee...


















4 comments:








Gieyana

said...

Czntik lah deconya..i likee..:-)





Love Razila

said...

OMG!! cantiknyer balck n white...love both colour. Semua pon in black n white =)





anak Wan Salleh

said...

yeah, i pun suke tengok nana.. glowing betul kalau time dia pregnant *stalker hahaa





Sheila Salim

said...

Assalamualaikum kak. alahaii comelnya perut nana. seri orang mengandungkan. murah rezeki dia. comel juga anak2 akak ni. nak je cium Adam, Aiman tu. hehee




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs