Update, sebab kena update :P

Yuhuuuuu. Lama betul tak update blog. Seriously, Instagram is the one to be blamed. I spent hours on my Instagram everyday; update photos, communicate with followers and skodeng others too bwahahaha. Pity this blog, and probably many other blogs too as they are losing their charm to other social media platform, mainly Instagram. 

Hence, memang hebat sapa yang bekerja full time, balik buat kerja rumah, dengan anak lagi, or maybe with part time business lagi, yet boleh update blog regularly. SYABAS! Memang tere sangat ok. I ni laptop bukak dekat ofis je, itu pun sebab dah memang syarat wajib kerja kan? Hahaha. Otherwise, I would just leave it at home. :P

What I have been up to? Entah, macam-macam. Every weekend ada jer activity. Tak pernah nya nak free. Tengok show la, kenduri la, makan-makan la, pegi jalan la, shopping laa eyh? haaaa tu yang selalu dok update dekat Instagram je. Senang. Info pesanan khidmat masyarakat pun lagi cepat sampai hehehehhe. 

Sekarang dah November, tak sabar nak tunggu December sebab nak cuti. Tapi start next week, pergi office mungkin dah aman damai sikit pagi-pagi tu, sebab jalan clear cuti sekolah dah mula. Tho I still tak faham, memang begitu ramaikah manusia yang keluar pagi-pagi hantar anak pergi sekolah sampai jalan jam teruk, sebab bila cuti sekolah jer, immediately traffic elok tenang. Tapi mungkinlah kan, sekarang budak-budak umur 4 tahun dah pergi playschool, pastu yang nak pergi tadika, sekolah rendah, sekolah menengah segala, tu yang jem kot? Haha.

Diapercakes business still berjalan macam biasa. Update memang buat dekat Instagram jugak hehehehe, sebab senang tak payah resize gambar :P Ok gtg. Sambung lain hari. Mungkin jugak lain bulan. Tapi tengok lah, kalau rajin, esok pun boleh tulis. Everything so unpredictable now. Semua asal boleh asal sempat sahaja.

Owh ya, my boys are doing fine. Sihat alhamdulillah. Ada jugaklah in between demam apa semua, tapi alhamdulillah tak sampai kena warded. Unlike one or two years back, bila anak demam tu, bersedialah nak masuk ward. Maybe sekarang dah senang pujuk makan ubat (Adam lah terutamanya). Aiman senang, apa ubat pun dia bedal je hehehehe. 





4 comments:








Love Razila

said...

Like twin sangat lah bujang 2 orng ni. HEHEHE. Tulah rindu sangat kat entry di sini...dok kenen2 gak...bilalah nak ada new entry ni. HEHEHHE





mama leen

said...

kiutnya dua2 ni





dzu hisham

said...

sungguh kiut hati legend budak2 berdua ni.. hewhewhew





Sheila Salim

said...

Assalamualaikum kak. comelnya budak 2 orang ni :)




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs