Kapten Buehbossa Giant Bubbles!

Ok, mula-mula tengok dulu photos ni semua. Bagi korang wowwieee sikit kuikuikui.









Ha, cool kan? Serious weh, syok gila main giant bubbles ni. All thanks to my cousin sebab beli benda ni, sebab bukan Adam dengan Aiman je yang excited main, tapi habis mak pak tok nenek pakcik makcik semualah join sekaki. Walaupun Mak Long Salmi kata, "jom Adam & Aiman, maklong ada bubble best". Sebenarnya kita yang tua ni pun sama galak main bubbles :P

She bought it from Kapten Buehbossa. Boleh check from Facebook Kapten Buehbossa. Contact number 0126021795. Hah, dah bagi semua. Jangan dok message lagi tanya macam mana nak contact. Kalau ada yang tanya, I akan divert you pergi blog entry yang sebelum ni muahahahaha.

But of course lah nak main bubbles ni kena ada kawasan besar. Kalau duduk condo macam I'ollz ni, sila la bawak diri pergi rumah yang ada tanah ok. Jangan feeling sangat nak main dekat balcony sekangkang kera tu. Pegi la playground ke, park ke, but rest-assured it's worth the trip to the park. 

I nak order lagi, nak bagi my sister-in-law balik Aloq Staq! Haaaa baru orang "woowwwww!" sikit tengok bubbles gemok ni. Ini setakat bubbles botoi kecik tiup pun ala segan nak kembang tapi meletup tak mahu, mana syokkk (my own peribahasa, jangan bubuh dalam karangan Bahasa Melayu). Tapi kalau you all nak mintak Kapten pos kan, dia cuma boleh pos soap concentrate tu dengan string saja, yang stick tu pandai2 la korang cari, batang kayu pokok kalau cukup keras pun bolehhhh. :)

So yeah, sila cekidautttt Facebook Kapten Buehbossa for more info. Ini memang sejenis aktiviti kekeluargaan yang melibatkan semua ahli keluarga. Sambil kejar bubbles sambil exercise keluarkan peluh. ;) 


4 comments:








Reyha

said...

Syoknyer kak!!!! Mesti anak I suka nih. Jenuh jap lagi "Amiiii nak elon!". Haha! Thanks kak for the info





Love Razila

said...

Syioknyer... nanti nak beli gak lah =)





nuratikah najihah

said...

Kalau petang2 kat dataran putrajaya ramai kanak2 bermain belon nie... jemput follow blog saya kak... http://tiramisuhouri.blogspot.com





Sheila Salim

said...

Assalamualaikum kak. awesome sangat! tengokk semua excited main belon tu.




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs