Wani's Reception at Hilton PJ

Well, rasa macam free je, macam nak tulis blog jer.. :P Ok, tadi confuse nak update blog pasal event mana satu, nak sort photos dalam iPhone pun pening. Tu la banyak sangat activities sampai dah taktau nak update mana satu hehe.

Thank you Wani & Iza ajak kita pergi kenduri. Tapi sorry yang reception dekat Marina Putrajaya tak dapat nak attend sebab both my superheroes were down with fever masa tu. Adam paling teruk, sampai temperature dah 40 degrees, every one hour I bawak masuk shower untuk mandikan. For three days temperature range between 38.8 to 40.1 ~>____<~ Sepatutnya dah kena masuk ward but for some reasons, I refused. And the fact that he hasn't had any antibiotics yet, and kalau masuk ward just untuk monitor temperature and masuk air, we might as well do it at home. One of the main reasons sebab I taknak Adam trauma and fobia lagi dengan hospital. We had countless hospital stays when he was one (ke sampai two macam tu), sampai raya dekat hospital pun pernah. Masa tu anything relates to hospital semua dia takut, nak makan ubat punyalah susah but alhamdulillah, we managed to overcome the issues. So I taknaklah for just one hospital stay, again, dia trauma balik dengan doctor, nurse, medication and hospital for many years to come. 

Eh, dah melalut cerita anak. Tadi nak cerita pasal kenduri hehehe. Ok back to Wani's wedding dinner.

Invitation was for two, tapi memandangkan suami kita takde dekat sini, so I pergilah dengan boyfriend gentleman I. Adam Haris.


Kacak hensem tampan bergaya, nak mengorat sila amik nombor and isi borang. Tak pandai masak tak apa, Mummy also tak tau masak awal-awal dulu, janji pakai baju cukup kain atas bawah. Okies? :P

Ok nak cakap apa lagi? Takkan nak review wedding pulak kan hahaha. Yang penting makan sedap hehee...My little gentleman pun behave elok je, or maybe sebab dia dah 'pau' Mummy diecast airplane yang jual dekat mini-mart Hilton tu. Of all the places, boleh dalam Hilton tu ada juai diecast planes. Mula-mula dia nak 10, but hahahahaha of course lah Mummy says "one only". Gilo satu RM35 ok? Selalu beli dekat wholesaler seketul RM10, sepuluh baru RM100. Ini kalau sepuluh dah RM350. You think I plucked money from tree kah? -_____-"


(Sneezing non stop now) I shall end today's entry here, achoooommmm!! and Clarinase doesn't seem to work on my runny nose. I'll let the pictures speak for themselves. 









5 comments:








Farah Izza Shafik

said...

gojes lil man u got there sis.. :) mana borang nak download.. haha!





Cik Puan Rara

said...

ala sikitnya kak!





Love Razila

said...

Wah!! 3dara pingitan itu saya kenal. HAHAHAHA =)
Hensem Adam, nak booking gak tapi my daugther baru je nak masuk 10M. HAHAHHA nak tulis pon xreti lagi =)





Liza Yati

said...

Hensemnya Adam haris. My friend kata my face ada iras2 muka Shila. Tak tau la kat mana. Tp rasanya kebing kot paling sama.





Sheila Salim

said...

Assalamualaikum kak shila! wahh comelnya adam. hensem sangat, melting acik tau. hehe taniah wani dah selamat jadi isteri orang. sheila first time jumpa dia masa join trip to Lost World of Tambun. hehhee




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs