Got featured on Kosmo!


Sisipan Refleks, page A3.

My friend said, "Ni minggu giler glemer ko ke apa weh" Agagaggaa. Nuffnang, Milkadeal, ChurpChurp and two reviews from Redmummy & Thepinkstilettos. :P Barangkali rejeki minggu pertama Ramadhan yang mulia ini. ;P

Sudah, takde maknanya. Lain ler haku ni menang Artis Faling Fofuler Anugerah Sekerin TV13. Tau dak?

Tapi sesungguhnya, yang paper Kosmo ni, I pun taktau ada story kat sini until my ex-schoolmate notified me dekat Facebook. Pastu derang bahankan I yang tak bersalah nih. Choyyyyy!  Depa ni yang suka ekzejeret cerita and ayat tau. Macam ayat, "sanggup mencuri label barangan dari ahli keluarga" like daaaa? Tak sesuai sungguh term itu. Tapi tak apa, bulan mulia ni saya maafkan. :)

Plus, abes dia orang cakap "wahhh Shila kaya, beli barang branded" choyyyyy! as if ShilaShower ni brand conscious sangat ler pulek. Well, not really, tapi discount conscious tu yer, teheheh....-____- Beg orang kaya bunyi macam kucing mengiau "Miu Miu" pun I tadak *lagi* hahaha, so celah mana kaya nya weh. Saya kerja makan gaji jer dekat syarikat telekomunikasi yang mulia baik hati bayar EPF aku 16%. Eyh ke lebih? :P

Tengok content macam takdak beza sangat from what being published in Pancaindera sometime in January. Read here. Mungkin wartawan kongsi material. Apa pun, terima kasih kerana sudi mengambil topik hobi ShilaShower sebagai bahan laporan. Appreciate it so much. Yang penting esok tua, I boleh berlagak kat cucu cicit, "Ampa ingat TokWan ampa ja ka masuk paper, Maktok pun pernah tau!" :P

Akhir kata, buat siapa yang belum tau, ha tu lah hobi gila ShilaShower. Memang ler agak sampah sarap, tapi unik tauuuu. Kot ada sapa-sapa nak kumpul bagi kat ShilaShower nih, ha sila kan. Jangan malu-malu. Pos box rumah I sentiasa menanti dengan terbuka. :P


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs